Marah

Aku ni tak taula cepat marah ke tak. Tapi ramai kawan-kawan aku cakap aku ni penyabar. Tak cepat melenting. Tapi hakikatnya diorang tak tau. Aku ni cepat panas jugak. Cuma aku lambat beri respon. Aku pendam je. Kekadang sampai bernanah kat dalam. Paling tidak pun, aku pergi menangis sorang-sorang. Puas hati. Aku tak suka marah sebenarnya. Sebab aku rasa kalau aku marah, syaitan dah berjaya control aku. Tapi hari ni kat ofis, aku marah. Marah kat Access file yang aku tengah kerjakan, marah kat mouse yang tak best, marah kat mouse pad yang dah melengkung juga marah kat diri sendiri, apasal la slowwww sangat nih?????. Hasilnya, aku hentak mouse sampai tercabut bola dan penutup nya. Cuak jugak mula-mula. Aku check, semua ok, fuhhh nasib baik…..Terus aku pergi ambil wuduk, solat Asar. Tenang sikit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s