Jacob’s Walk of Life

Dapat jugak aku join program ni. Asalnya program ni awal Julai lepas. Tapi di tunda. Memang nak bagi aku masuk kot😛 . Nasib baik Amy nak pergi..hehehhe..thank you ye Amy! 7.30 am kami sampai sana. Register. Dapat tshirt yang cun! Breakfast disediakan. Susu Anlene dan semestinya biskut Jacob’s. Aku makan sekeping je. Pukul 8 acara memanaskan badan dimulakan. Orang-orang dari Fitness First yang jadi instructor. Seksilah kau! Tepat 8.30 am, hon berbunyi. Here we go! Aku dah lama tak join program-program macam ni. Dengan adanya FaFau dan FBI, masing-masing bersemangat. Aku sempat posing ngan FBI je. FaFau ramai sangatla peminat😛 . Half way, Amy macam dah pancit. Muntah sikit, then refresh balik, kami continue. Sejam kemudian, 9.30 am kami sampai di tempat permulaan tadi. Tamat 7 km acara berjalan kaki🙂 . Yeayyyyyyy tahniah Huzz! Tahniah Amy!

Tahniah Amy dan Huzz!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s