Jom twist!

Dinner malam ni di TescošŸ˜€ . Masuk Tesco tanpa tujuan nak beli pun, tapi dah ambil troli siap-siap. Round-round, jumpa la benda alah ni. Tengok harga, hmmm ok la murah. Aku pun ambil la sebab tengok troli tu tak best la kosongšŸ˜› .

Ianya diperbuat daripada plastik, ringan. Senang nak bawa ke mana-mana. Aku suka guna benda ni tiap kali pergi tasik. Masalahnya , ramai la makcik2 suka bende twist nih. Pastu masing-masing buat macam harta sendiri. Haaa sekarang aku dah ada aku punya sendiri. Bestla bertwist pasnišŸ˜€ .Ā  Aku search pasal Twister ni kat internet. Rupanya ada macam-macam jenis. Ada yang ada lagu, boleh massage, boleh buat akupuntur, yang siap boleh bercakap, ada yang ada skrin tunjuk berapa kalori dah bakar…haaa macam-macam ada tu. Tak pe, guna yang ni dulu. Nanti-nanti boleh tukar kepada yang lebih menghiburkanšŸ˜› .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s