Wall-e

Aku pergi menonton Wall-e sebab ramai orang bercakap tentangnya. Filem yang kurang dialog aku rasa😀 . Walleeeeeeee..eeeevaaaaaaaaaaa . Dua biji (apa eh penjodoh bilangan bagi robot??) robot tu memang kiut. Especially Wall-e. Sebiji robot yang mukanya innocent, hati yang baik, rajin bekerja, perangai yang kadang-kadang macam bodoh-bodoh dan sayangnya pada Eva. Aku tertido lagi tengok movie ni. Maybe sebab gambarnya tak colourful. Sampah, kusam je. Bila dah sampai di Axiom, mata aku celik balik sebab karektor si tukang cuci lantai tuh, betul-betul taat setia mencuci kotoran🙂 . Kat situ, jalan cerita macam berat sikit. Apa-apa pun, Wall-e tu sangat2 kiut🙂 . Dan aku dapati aku dan Wall-e ada sikit persamaan -> suka simpan barang. Sayang nak buang😛 .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s