Rindu

sedikit pelik bila login je tetiba layout wordpress ni dah lain. lebih cun dan kemas. gud!

Orang kata kalau rindu, tak dapat tengok muka, tengok bumbung rumah pun jadi la kan. Bagus betul google map nih, tiap ari aku boleh tengok bumbung rumah aku. Esok pepagi sesudah subuh, aku akan bertolak ke sini (sila rujuk peta di bawah). Semoga selamat perjalanan pergi dan balik. Selamat hari raya aidiladha

6 thoughts on “Rindu

  1. yatie 5 December, 2008 / 5:50 am

    huzz…missu so much…aku bz lately…wah syoknya kelik raye haji…aku jgk yg xberaya kt cni,setakat smayg raye jer…itu pun xpegi sbb anak aku sapo nk jaga

  2. yatie 5 December, 2008 / 5:50 am

    ooppss…lama xde resepi terbaru dr ko…malas masak dh ker…hehehe

  3. whooz 5 December, 2008 / 7:12 am

    hahhhaa..dapur dah tutup..nanti masuk rumah baru, harap rajin sket sbb dapur dah luas..hahhahahhahha

    x pe2…aku tolong mkn daging korban kat sini eh utk ko..😛

  4. cik Mun 7 December, 2008 / 4:01 am

    huzz.. mane 1 bumbung rumah nya?
    hoho kampung ko kampung belimbing eh
    mesti bnyk buah belimbing kan?

    bawak la balik seplastik nnt😀

  5. Dalin 8 December, 2008 / 9:02 am

    maps.google.com pun best… nampak semua jalan… nanti buat kad kawen amik saja peta dlm tuh and print

  6. whooz 11 December, 2008 / 12:27 am

    cik Mun,
    hehehhe x leh la tunjuk sampai nampak bumbung rumah..nnt ada org sekodeng pulak😛..haaa kampung aku tuh nama je belimbing, x nampak sebijik pun belimbing kat situ..pisang ade laaaa

    Ahkak Dalin,
    Gud idea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s