Kalendar cuti-cuti 2009: Cameron Highlands

Aku ingatkan kalendar cuti-cuti aku untuk tahun 2009 ni bermula dengan Medan bulan Mei nanti. Rupanya sempat lagi tu Cameron Highlands potong jalan😛 .

Sempena dapat bonus yang tak seberapa, aku fikir elokla aku bawa famili cuti-cuti kan. Sebab kalau bonus tu banyak,  sure aku jadi kedekut. Sure nak bolot sendiri-sendiri. Ni sebab ciput je (alhamdulillah), aku belanja je la tapi simpan tetap simpan.

Details:

Lokasi: Cameron Highlands
Peserta: 4-6 orang dewasa
Tarikh: 24-26 January 2009
Penginapan: KRS Pines,  Tanah Rata (sudah book yeay!)
Status: Menghitung hari

Aku memang dah tak bleh buat kerja nih. Tangan asyik gatal nak surf pasal CH je. Dah memang kaki jalan, nak pi zoo pun aku excited (perumpamaan bagi yang suka sangat berjalan-jalan)😛

(gambar-gambar dari http://www.cameronhighlands.com/ )

Okeh, nanti update la apa yang patut😉

6 thoughts on “Kalendar cuti-cuti 2009: Cameron Highlands

  1. Dalin 17 January, 2009 / 12:02 pm

    tolong makan stroberi bagi pihak

  2. whooz 19 January, 2009 / 12:35 am

    saya sungguh berbesar hati dapat mewakili cik puan utk makan stroberi huahuahuahuahua!

  3. tiniztini.blogspot.com 20 January, 2009 / 1:22 pm

    x yah makan nasi x pe kt cameron nt…
    mkan buah stroberi je….
    huahuahuahua…….

  4. ned 22 January, 2009 / 3:23 am

    erm… kitong pun nak bercuti di cameron 24-26 Jan nie,
    ntah2 nanti berselisih bahu (^^,)

    oh!. pasal travel agent ke medan tue..
    sy amik agent dr kauntan…
    nak gak ke? kalo nak.. nanti sy carik semula.

  5. whooz 22 January, 2009 / 6:01 am

    wahh sama pulak cameron ned! ..haaaa kita.jumpa di sana la ye😀

    kalau ada lagi contact agen tu, nak jugak..🙂

  6. amoi 28 January, 2009 / 5:47 am

    haha…sama plak bercuti kat cameron…tapi kitaorgnye percutian sgt adventerous…hehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s