Wedding dinner

Saje je nak tambah posting utuk kategori “EVENT” nih. Banyak betul aktiviti tapi tak update kat sini.

Wedding Dinner
One of the bosses kat ofis aku ni kahwin awal Januari yang lepas. Dinner nye dia buat di Sheraton Subang.  So pekerja-pekerja bawahan ni pun turut hadir. Ada yang datang dengan husband, boyfren, girlfren, wife dan juga housmate (akula tuh). Majlis yang simple. Pukul 10 lebih dah settle semua termasukla yaaaamseng! nye sekali.

Macam biasa ada photo slide presentation tunjuk gambar outdoor wedding photo shoot, gambar diorang time kecik-kecik dan juga yang specialnye gambar-gambar holiday diorang sebelum dan selepas kenal. Rupa-rupanya tempat-tempat yang si perempuan pergi, pernah jugak si lelaki pergi. Posing kat tempat sama pulak tuh. Jodoh kan, tapi kalau nak kata bukan jodoh pun ye jugak. Maybe lokasi tu je yang nampak cun bila bergambar. Contoh kata korang pergi Gunung Kinabalu, sure nak bergambar background puncak tu kan, tak pun signbod yang ada tulis nama pendaki pertama yang berjaya sampai ke puncak tu. Itu contohla kan. Tapi kat sini aku tetap nak kata ianya JODOH🙂 .

Seperti biasa cakap saje tak guna, mesti ada gambar maaaa. Tapi tak banyak pun gambar, sebab meja kami amatlah jauh di belakang.

Warga perempuan meja kitaorang,

Pengantinnya,

Coklat ini amatttttt mengasyikan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s