AJL 23

Dengan kemenangan M.U.H semalam (AJL 23), aku pasti tak kan confius lagi dengan band H.U.J.A.N. Aku asyik tertukar dua band nih. Sampai adik aku kata macam mana boleh konfius sebab dua-dua tu lain giler. Jarang sangatlah aku lepak sampai habis AJL. Kalau tahun-tahun yang lepas, sure aku lubang la sana sini, tertidur ke apa ke. Tapi semalam pukul 12 baru masuk bilik. Puas hati!

Aku tak pernah tengok pun muzik-muzik tiap minggu tapi semalam aku layan sampai habis. Sebab? Sebab semua perform dengan best! Lagu yang tak mendapat tempat di telinga aku ialah lagu DINGIN dan apa ntah lagu yang FARAHWAHIDA nyanyi tu. Lain-lain semua OK. Aku memang tak sabar nak tunggu STACY sebab aku tau dia confirm menari best! Part last budak-budak 3 orang tu pun best. Nasib baik aku tertengok IDOLA KECIL Sabtu malam tu, so tak la aku tertanya-tanya siapa bebudak tu. Amy tanya siapa, aku konfiden la jawab hehhehhee.

Ok, nak komen benyak-banyak, tak reti la. Aku sebenarnya mudah berasa kagum dengan sesiapa sahaja yang betul-betul serius dalam apa yang mereka buat. Mereka tahu kelebihan mereka dan gunakan kelebihan tu untuk mencapai matlamat. Aku betul-betul letakkan segunung rasa hormat pada orang-orang macam ni. Sesiapa di sekeliling aku yang tergolong dalam golongan macam ni, aku betul-betul kagum dengan mereka. Apa pun tahniah kepada mereka yang telah mencapai impian dan matlamat dan selamat berjaya kepada mereka yang sedang berusaha ke arah itu!

pagi tadi bangun lewat, AJL punya pasal!

2 thoughts on “AJL 23

  1. sehelai murni 20 January, 2009 / 6:06 am

    huzz.. lagu y xdpt tmpt d hati aku pon DINGIN
    gile vosan hokey.. mcm AJL tahun 80an! ngan kuar asap2 eee veli the old style! hakhakhak

    pastu spider pon same.. mcm nk buat konsert jom heboh jek level die
    biase y hamat.. nuting spesel lah.. huhu

    faizal tahir mmg besh! faizal ismail , cheryl n ally pon besh!! hehehe

    sekian, timekacih😀

  2. tiniztini.blogspot.com 20 January, 2009 / 1:19 pm

    emmmm…..
    pasal AJL……
    mula2 tgk pastu ntah hanyut ke mn pun x tau….
    sedar2 dh umum pemenang….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s