Sila..sila pilih

Hari ni aku sesaja try tengok tiket kat web Air Asia. Wahhh dah boleh pilih tempat duduk. Macam nak pilih tempat duduk panggung wayang pulak😀 .

Sila la pilih..tapi kene bayar ye..mana ada bende free dalam dunia nih😛

Yang kaler merah, Hot seat harganya rm25 dan yang putih tu seat biasala harganya rm5.

4 thoughts on “Sila..sila pilih

  1. ned 18 February, 2009 / 1:32 am

    seat depan paling selamat..
    dan cuba elak duduk dekat dgn sayap kapal
    sbb tangki minyak dekat2 area situ..

    nie yg budak blajar kat MIAT ckp…
    kalo diorng tipu… ned pun tipulah
    (^^i)

  2. deidaa 24 February, 2009 / 12:34 am

    Aku belikan tix air asia utk mak aku 2weeks ago.
    baru ada mende ni.
    tp aku pk gak..
    cemana org lain nak tau seat tu kita dah beli?

    ke mmg seat yg kita beli tu,
    dah di mark xleh duduk oleh free seater? Huhu konfius!

  3. whooz 24 February, 2009 / 2:36 am

    aku pun terpk..mungkin diorang akan bagi yg dah beli seat ni naik dulu..then tinggal la kita yg x de seat no. mencari2 mana yang kosong..

    kesimpulannya kat sini, ini salah satu cara diorang charge lebih, sebab kalau kita naik satu geng, sure nak duduk dekat2 kan..so pilihannya kena beli seat tu la….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s