Anda bagaimana?

KOTA KINABALU 3 Mac – Kira-kira 78,000 peminjam Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) adalah antara 300,000 rakyat negara ini yang dilarang keluar negara….

“Ada baiknya orang ramai membuat semakan awal secara online bagi mengelakkan rasa malu apabila mengetahui pasport mereka tidak sah, sewaktu tiba di lapangan terbang untuk ke luar negara,” katanya….

Okeh, mari check korang boleh ke luar negara atau tak😛 . Ini dari web imigresen http://www.imi.gov.my/semak.aspx

ni dari web ptptn http://eform.ptptn.gov.my:8080/blacklist/login.cfm

aku? setakat hari ni TIADA HALANGAN🙂

Kena check kerap ni sebelum pergi Medan nanti😛

7 thoughts on “Anda bagaimana?

  1. ned 5 March, 2009 / 1:41 am

    biler nak pg medan whooz?

  2. whooz 5 March, 2009 / 2:37 am

    cik mun,
    nasib baikkkkkk

    ned,
    mei nanti pergi medan

  3. ned 6 March, 2009 / 1:46 am

    00oo0. ok.. selamat berjalan-jalan (^^,)

  4. yatie 10 March, 2009 / 12:03 pm

    huzz..lama dh x jenguk blog hang…byk dh entri aku ter miss…hehehe…aku.tiada halangan..uu..alhamdulillah…takutnya umah kene masuk pencuri.sure trauma.cam adik aku kene….sungguh seram bila dia citer..dhle tgh sarat pegnan time tu

  5. Dalin 21 March, 2009 / 12:00 pm

    huih laaaaa saspen nye…. nak curi la idea entry ni letak kat blog eh huz. saspen laaaaa….

    nasib baik kami TIADA HALANGAN… kalau terhalang rasa mcm
    kena ISA

  6. whooz 21 March, 2009 / 4:00 pm

    rasa macam buat salah besar tuh. macam penjenayah pun ada
    😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s