Selepas 13 tahun

……inilah wajah mereka. Nantilah aku korek balik gambar 13 tahun yang lepas

usmasing-masing dengan anak. aku dengan anak mata😀

Lama dah merancang, tapi biasalah semua sibuk..sibuk cari duit😀 , last week dapatlah jugak berkumpul. Walaupun 3 orang, rasa macam tak cukup jam nak bersembang. Lagi best kalau ada majalah sekolah tak pun album time sekolah dulu, memang sehari lepak pun tak habis nih.

adalia adham widad

Nanti selepas 20-30 tahun, entah apa cerita kan…..

3 thoughts on “Selepas 13 tahun

  1. ena malek 19 June, 2009 / 2:26 am

    mane lg gmbr lain…upload la sume..

  2. deidaa 21 June, 2009 / 1:53 pm

    Cis mati2 aku caya ko ada anak…..
    anak mata rupanya :))

  3. bidah 25 June, 2009 / 5:15 am

    Sempat juga chapture gmbr Adham kat belakng wlpun die nyorok2…
    Nanti raya kita buat open house k>>>>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s