Yoges & Thana

Ini wedding India yang kedua aku pergi. Yang pertama di Taiping, tapi sebab sampai lewat, acara dah selesai, makanan pun dah habis. Frust sungguh. Diorang memang start awal pagi dan selesai hingga tengah hari saja. Wedding kedua, ok. Aku sempat makan dan sempat tengok diorang kawen. Tapi time sampai tu, dah nak habis dah acara. Makanan best! Memang favourite lah makanan India ni. TAPIIIII sila jangan tanya aku apa menu sebab aku tak tau. Yang aku tau, nasi je, nasi beriani. Ada lauk kambing, terung, tauhu dan papadom.

Okeh layan gambar sket😉

18

20

19

okeyy selamat pengantin baru!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s