kepokkk pokk pokk pookkkk pokk (tiru cik mun)

P1010213 Cuba teka, kami dimana?

Hari ini kami lunch di Kedai Nasi Ayam!
Kami tu siapa? Aku dan ofismate yang lari dari ofis untuk mendapatkan sedikit ketenangan selain dari dilanda rasa bosan asyik makan ditempat yang sama je.

Apa yang aku suka kat sini?

Aku suka pie tee je. Aku pun tak ingatlah bila aku mula belajar makan pie tee ni. Yang pasti aku memang suka giler. Nak kena belajar buat nih. Rasanya senang je. Selain dari pie tee, aku juga suka sayur taugeh kat sini. Rangup!
Tadi aku try Chicken Fritters, aku tak tau pun apa nama dia. Cuma aku ingat aku pernah makan sewaktu di restoren dim sum. Boleh tahan sedap cuma tak dapat nak kenalpasti mana daging ayamnye😛 . Macam rasa tuna je.

P1010220

P1010219

credit to Cik Mun untuk gambar

Tak tau apsal, malas betul nak menaip blog sekarang. Ini pun sebab nak tunggu masa balik ofis je. Oh ye, saya menaip dalam keadaan ber’mask’ sebab tiba-tiba sahaja selsema. Esok nak pergi SOGO, kena pakai mask jugak ni

3 thoughts on “kepokkk pokk pokk pookkkk pokk (tiru cik mun)

  1. deidaa 14 August, 2009 / 2:32 pm

    Isk tgk rupa ayam dah tau katne.. xyah teka2 lg lah :p

    ooo korang nak gi sogo sok ek?
    Kitorg nak gi Petama Komplek..
    aku nak beli beg deuter seketul,
    ahad-rabu ni aku kena gi kursus bagai huhu.

    Moh buat2 bertembung weh :))

    • whooz 14 August, 2009 / 3:03 pm

      wahh nak tangkap dah seketui ..

      ha esok aku pi lepas zohor gitu..jom buat2 bertembung😛

      • whooz 14 August, 2009 / 3:04 pm

        tapi esok aku pakai mask, mu cam ke??? hahahhahhah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s