M.E.N.G.I.D.A.M

Percaya tak aku mengidam nak makan di Seoul Garden di Plaza Pantai tu hampir 2-3 tahun yang lalu? Aku fikir-fikir balik, macam tak percaya. Tapi memang betul lah. Sejak aku tau pasal restoren tu, memang nak pi sangat. Tapi dulu-dulu tak de duit (sedihnye :P) . Pastu nak ajak kawan-kawan, macam susah sangat nak berkumpul.

Weekend lepas, sampai jugak aku walaupun berdua je. Pada aku, kalau nak berBBQ dan bersteamboat ni, mestilah kena ramai-ramai, barulah happening kan. Nak snap gambar pun best. Tapi bila dah sampai sana aku rasa tak kisahlah dua ke berapa orang ke. Yang penting tujuan utama nak rasa semua makan di situ😀 . Thanks to kakak sebab sudi melantak bersama. Aku tau dia mesti suka sebab dia pun macam aku, makan banyak. Dan sebab kedua aku belanja kan, so dia follow je lah😀 .  Nak dekat 3 jam jugaklah kami kat sana. Di sebabkan hari cuti, so parking dalam Plaza Pantai tu tutup. Tapi still boleh parking kat tepi-tepi jalan. Depan restoren tu pun boleh.. 

P1020506

P1020491

P1020489

P1020485

P1020479

P1020484

P1020483

P1020480

P1020498

P1020503

..dan lagi satu tempat aku teringin nak pergi makan, di William’s😉

4 thoughts on “M.E.N.G.I.D.A.M

  1. sehelai murni 18 August, 2009 / 10:38 am

    haiyoooo

    cam besh je yg bakar2 d tepi tu. a’a la huzz g ramai2 syok sket. nanti nk g williams ajak aku eh. aku pon tingin ;p

    • whooz 18 August, 2009 / 12:02 pm

      orait!😉

  2. tiniztini.blogspot.com 23 August, 2009 / 3:50 am

    emmmm…..
    sdapnya tgk gambar2 di atas tu……

    • whooz 23 August, 2009 / 12:45 pm

      alaaa ibu mengandung dah mengidam..nnt raya ni kita buat okey!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s