Gila kentang kata Cik Ezza (cream puff lagi)

Betul lah aku dah gila kat cream puff. Video-video kat bawah ni semuanya pasal cream puff. Belajar dengan tengok live lagi cepat faham kan???

proses dari mula sampai habis

pipe bentuk bintang, cute jugakkan hasilnya

yang ni siap dengan resipi bahan, good good😉

yang macam pro🙂

yang ni bentuk swan pulak

ok, itu je dulu. Aku macam dah dapat cara nak repair cream puff yang aku buat 2 kali sebelum ni. Harus buat lagi weekend nih😛

 

2 thoughts on “Gila kentang kata Cik Ezza (cream puff lagi)

  1. ezza 28 August, 2009 / 8:10 am

    memang mung sudah kemaruk buat creampuff la….
    sila la kita berbuka pose sekali bawak creampuff mung penyeri majlis..hahaha

    takpun kita berbuka pose dgn creampuff

  2. deidaa 28 August, 2009 / 4:50 pm

    Berbuka dgn creampuff smpai muntah wahaha.

    Masak2 juge.. sila la jwb tag aku ekekkeke!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s