Saya mau

Satu hari, jalan-jalan di Low Yat, aku ternampak ini (tapi bukan brand Sony lah):

Sebelum ni adala tengok-tengok di internet, macam tak de lah minat sangat. Tapi aritu, aku belek2, tengok dia letak atas kaunter, macam cool lah😉 . Harus masuk dalam list untuk tahun depan ni. Tapi harganya sangat mahal😦 . Management, sila bagi bonus banyak-banyak, saya mau beli digital photo frame!

Kena study lah sikit lepas ni😛

2 thoughts on “Saya mau

  1. sehelai murni 8 September, 2009 / 5:38 am

    mahal ke? last aku nampak dalam 300 ratus kat loyat iaitu bulan 4 aritu. hehe

    • whooz 8 September, 2009 / 6:35 am

      yang best mahal lah😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s