Lalalalalala

P1030130

tau tak tu apa??

itulah menara alor setar

ya saya berada di jitra sekarang. rasa macam sirih pulang ke gagang lah

tadi pergi makan di kedai kepunyaan x-jiran sebelah rumah di taman mahsuri. dah besar-besar anak dia, siap jadi tukang masak kat kedai tu lagi. bagus betul

kemudian round taman mahsuri kejap, rindunyeeeee…aku duduk di taman mahsuri start dari form 2 hingga 2nd year UUM. lama giler. kalau sampai sekarang kat itu, ntah2 aku dah kawen dgn anak jiran😀 .

kemudian round pulak taman desa damai. aku duduk di taman desa damai ni start darjah 5 sampai form 1. kat sini lagilah terimbau kenangan sebab time duduk kat sini masih kanak-kanak yang hanya tau main saja. rumah aku sebelah playground, jeles habis budak2 lain. pagi, tengah hari, petang, memang concur buaian lah aku adik beradik. abah pulak buat gelanggang badminton tepi rumah, maka ramailah budak2 lelaki dtg main kat situ. cuci mata lah😉 .

ooohhh bestnyeeee waktu itu….

4 thoughts on “Lalalalalala

  1. sehelai murni 2 October, 2009 / 11:50 pm

    patut la huzz cakap xde bunyi kelantan sangat…pastu ber hang hang ngan dorg sume.. heheheeee

    beshnyaaaa dpt tgk sawah padi! eh mane gambar sawah padinya??? :O

    • whooz 6 October, 2009 / 12:41 am

      tu ijau tu sawah padi lah😛

  2. deidaa 5 October, 2009 / 4:25 pm

    Dpn umah aku ada sawah mek.
    Rugi mu dok gi umah aku :p
    Blakang umah aku ada sungai tp kena masuk utan luh aaa,
    kena melalui kebun bagai ekkekeke.

    Ah hang nih kalo x.. bley kita hiking aritu😛

    • whooz 6 October, 2009 / 12:42 am

      ruginyerrrrrrrr

      x pe nnt aku pi, mcm best nih..boleh makan buah dulu…kebun mu ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s