Tahniah!

Bestnye konvo, tengok orang konvo, rasa nak konvo lagi lah.

Disebabkan H1N1, maka semua yang masuk dewan kena check suhu dan diberi face mask serta disembur sanitizer. Sesiapa yang suhu badan ok, dapat sticker bulat warna hijau di tampal di bahu. Maka di dalam dewan, satu permandangan yang amat lain dari yang lain sebab semua orang pakai mask (adalah jugak sorang dua yg tak pakai).

Kakak kena sidang 2, waktu petang. Mulanya ingat bestlah sebab boleh bergambar di cuaca teduh. Tapi sorry, tak bagi can punya, hujan lebat lepas habis majlis! Maka bergambar di keliling dewan saja yang mana permandangan tak cantek pun😛 . Di sebabkan pukul 6 baru sidang ditangguhkan, tak banyak masa nak bergambar. Tup-tup dah gelap. Tak best jugak kan kalau dapat sidang petang nih. Best lagi pagi, ada banyakkkkkkkk masa.

Untuk adikku, banyak cabaran menanti di hadapan. Persiapkan diri dengan ilmu dunia dan akhirat, insyaallah kita tak kan tenggelam😉

2 thoughts on “Tahniah!

  1. deidaa 8 October, 2009 / 3:25 pm

    Huuu terasa nak konvo selagi agik beb.
    Jom further studi agik nghahahha.

    • whooz 9 October, 2009 / 12:45 am

      bley tak nak konvo je, tak nak exam semua2 tuh😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s