Hobi baru

Mungkin tak layak lagi untuk digelar sebagai hobi, tapi aku sekarang tengah ‘gila’ buat knitting ni. Thank you to aunty tak tau nama di kedai Jet Sun Trading, Sg.Wang sebab ajar aku basic, knit dan purl serta sticth. Of course kena beli barang kat kedai dia, baru dia bagi free lesson kan. Ini yang aku belajar dengan aunty Ahad lepas.

P1030997

Untuk projek pertama, aku nak buat ini,

pawprint_cloth

bila dah siap boleh guna sebagai alas pegang mangkuk panas…heheeehehe..chaiyok!!!

10 thoughts on “Hobi baru

  1. gerbera 9 November, 2009 / 2:20 pm

    aww..tak sangka..

    • whooz 10 November, 2009 / 12:41 am

      awwwwwwwwww😀

  2. ezza erisa 10 November, 2009 / 12:44 am

    aku pandai kait yang satu jarum tu je..yang dua jarum tak reti..nanti aku nak belajar dgn ko la erk.. ihhihiihi

    • whooz 10 November, 2009 / 2:38 am

      oraitt..ramai2 best sket..skarang aku dengan bai je sama-sama mengait

  3. Yatie 10 November, 2009 / 10:44 am

    fuiyooo….unsangkarable…..wa salute sama lu….

    • whooz 11 November, 2009 / 12:31 am

      sangka lah, sangkalaaaaa😀

  4. deidaa 10 November, 2009 / 3:37 pm

    Yea, bley upah buat sweater utk aku 1 k? :))

    • whooz 11 November, 2009 / 12:31 am

      ok, tunggu aku naik stage advance😀

  5. zila 19 January, 2010 / 7:58 am

    Hello… nak tanya, how much beli semua peralatan tu.. especially needle tu.. saya pun teringin nk cuba. tq

    • whooz 22 January, 2010 / 7:20 am

      hi zila,

      saya beli kat Jet Sun Trading tu needle rm6 sebatang utk saiz 4. Tak sure utk saiz lain berapa harga. Benang tu pulak segulung rm15. Tapi sebab saya mintak dia ajarkan, saya kena spend rm60++ utk dapat free lesson🙂.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s