Dah dah la tu…

Gambar tak de kene mengena dengan topik🙂

 

Manusia ni serba tak cukup kan.
Ada je tak kena.
Free sangat, tak de apa nak buat, komplen.
Banyak keje, sibuk sana sini, komplen.
Tak cukup duit, komplen.
Banyak duit komplen

7 thoughts on “Dah dah la tu…

  1. mun-e 20 November, 2009 / 1:49 am

    DUKE kena tutup sabtu ahad ni sebab dukethon tu pon, komplen!!

    –komplen sebab tak dapat gune DUKE nak pegi jmp bf ;p kena la ikut MRR2 yang jam tu. haishhhhh

    • whooz 20 November, 2009 / 4:40 am

      hahhaahha..ini kes terpencil je nih. tak boleh layan.

      next komplen!

  2. Ibu Farish 20 November, 2009 / 9:34 am

    nak complain fesbuk xleh guna kat opis? ok ke? hihihi..

    • whooz 20 November, 2009 / 9:37 am

      thanks kerana komplen yg ni walaupun kat ofis melaka nanti boleh guna facebook sampai muntah😀

  3. liza@kurut 21 November, 2009 / 2:20 am

    aku tak mo complain.. aku nak jawab request and merequest🙂 selamat temu kembali huz.. aku ada ko dlm FB kan? sekang belog pulak.. ok.. aku link ko ek🙂

  4. liza@kurut 21 November, 2009 / 2:22 am

    ehhh by the way.. aku kurt@cobain@kurut@jijah.. banyak la nickname aku kan? hehehe

    • whooz 22 November, 2009 / 3:40 am

      yee selamat bertemu..hehhhe..

      aku tau nama mu kurt cobain je😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s