Terkini

Dalam excited nak pulang beraya haji kat kampung, aku risau jugak sebenarnya. Dengan cuaca hujan tak henti-henti di kampung, harap tak de masalah aku balik nanti. Untuk anak-anak di rantauan boleh refer web site ini dan klik “ebanjir” untuk lihat berita terkini.

Boleh tengok jalan-jalan yang ditutup dan laluan alternatif kat situ. Laporan setakat hari ni, 23/11/2009: jalan tutup. So far jalan nak ke rumah aku belum di tutup.

Rabu, 25/11/2009 aku bertolak, harap-harap selamat perjalanan. Baju dah masuk dalam beg banyak sebab musim hujan confirm basuh baju tak kering😛 .

4 thoughts on “Terkini

  1. liza@kurut 24 November, 2009 / 12:50 am

    aku konfirm rumah mak aku tak banjir.. tapi jalan nak kuar ganu ni yang banjir.. haihhh.. anyway.. good info boleh aku refer nanti.. thanxxx..

    • whooz 24 November, 2009 / 7:57 am

      ye lah..same , rumah tu insyaallah tak banjir, jalan nak masuk Tanah Merah tu yg selalu naik air..

  2. Ibu Farish 24 November, 2009 / 1:28 am

    smoga slmt smpai dan blk.. kem slm sume eh..

    • whooz 24 November, 2009 / 7:56 am

      insyaallah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s