Tabung Kinabalu

Hari ni aku nak melancarkan Tabung Kinabalu. Parents dah bagi restu kan (iyee kena mintak restu ooo, ingat nak kawen je mintak restu), so boleh la aku prepare apa-apa yang patut. Fizikal dan mental serta kos. Abah kata kalau dia tak pernah naik lagi gunung tu, mau dia join. Tak larat dah kot. Tapi dia pesan kalau nak naik gunung yang rendah2, dia nak join. Best kan abah saye! Sungguh menyupport, duit je beliau tak support.

Sesiapa yang ingin menyumbang atau menjadi penaja, boleh la hubungi Cik Ladybird ini😀 .

 

8 thoughts on “Tabung Kinabalu

  1. Ibu Farish 1 December, 2009 / 7:20 am

    wahh huzz jd eh…caiyok2

    • whooz 1 December, 2009 / 7:30 am

      insyaallah🙂

  2. mun-e 1 December, 2009 / 7:28 am

    kate2 support dr aku

    “bdk skolah pon dh lepas
    org tua mcm kite ni bile lagi”
    😀

    • whooz 1 December, 2009 / 7:30 am

      yaa saya kunci!

  3. Ibu Farish 1 December, 2009 / 7:35 am

    muni…aku tak tua lagi…………uhuks (batuk2 tak larat)

  4. liza@kurut 1 December, 2009 / 8:16 am

    hehehhe.. cute lah ladybird tu..

    huz.. aku pernah daki gunung kinabalu back in ukm tahun 2000.. masa tu aku tak bersedia fizikal & mental so it took me 8 hours nak smpi laban rata.. tak smpi puncak pun sebab aku demam.. sepatutnya amatur hanya 4-5 jam jek.. sekarang lagi la tak larat.. heheee..

    apa pun.. good luck ye..

  5. yatie 2 December, 2009 / 11:04 am

    gudluck huzz…kacang jer tuh…nnti beli torchlight yg lilit kt kepala tu,klu x,payah nk mendaki nnti….🙂 Nnti,ltk gmbo byk2 tau…

  6. apis585 3 December, 2009 / 4:30 am

    hi whooz!!! waaa chaiyuk chaiyuk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s