Sup dalam roti

Dalam cuaca sejuk-sejuk macam gini, tetiba terfikirkan sup panas. Dussss sedapnye! Kemudian teringat pasal sup dalm roti. Tahun bila ntah, ada kawan bagitau dia makan , tapi lupa nak tanya  kat mana. Jadinya sekarang aku macam mengidam lah. Mengidam untuk hari ni je lah.

Credit

8 thoughts on “Sup dalam roti

  1. apis585 3 December, 2009 / 4:36 am

    Pernah try kat big plate, s alam. tapi yang lawaknya org lain makan sup aku, kitorang yg lahap ni dengan roti yang buat mangkuk tu pun pulun kasi licin hahahahah…

    • whooz 3 December, 2009 / 6:52 am

      itu tandanya makanan tu sedap. tersenyum chef tengok😀

      oo big plate eh, tq2. next time kalau pergi area sana, bleh cari😉

  2. us 3 December, 2009 / 8:41 am

    kat tmpat aku, big plate kat subang.., okla mkn kat situ, cumanya, sosnya x consistent kekadang sedap, kekadang x…

    along, if lama sgt nak tunggu, bola buat balik umah nanti…cari roti yg bentuk bulat saiz camtu, kat tesco @ jusco, etcs…. keluarkan isi dalam, masak mushroom soup, tuang dlm roti…letak sebatang celery pjg dlm sejengkal kat dlmnya…sedia dimakan…

    • whooz 4 December, 2009 / 12:52 am

      tu diaaa bila chef eroy bersuara😀 ..

      kan betul jugak, lama nak tunggu, lagipun mcm senang jek tuh cara nak buat🙂

      thanksss eroy!

  3. Ijun 4 December, 2009 / 2:42 am

    along…tiba2 rasa lapo la plak.

  4. whooz 4 December, 2009 / 5:51 am

    sekarang memang musim lapar je nih..jenuh nak diet😛

  5. liza@kurut 6 December, 2009 / 2:30 am

    pakai roti lutut boleh ke? hehehe.. yang bulat keras yang beggali roti naik motor ada jual.. cicah kopi panas pun sedap… hujan2 ni semua pun sedap lah.. hishhh

    • whooz 6 December, 2009 / 3:19 am

      roti tu keras kat kepala lutut tu je kot.
      bawah dia lembut kan, nanti lesap sup😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s