Selamat Tahun Baru :)

Malam (17/12/2009)

Fuhh menang jugak Malaysia. Jem teruk giler hari Khamis tu, sebab semua orang nak balik tengok bola ke? Berbaloi lah sebab menang kan. So Zaquan, pasni boleh meminang Ayu lah😀 . Sure dapat bonus berganda-ganda ni😉

Pagi (18/12/2009)

Semangat beb pergi joging kat Kelab Tasik Putrajaya. Angin bersepoi-sepoi macam tepi laut. Kebetulan ada persiapan wedding. Bestnye outdoor wedding😉 . Sepanjang trek, ada deretan banglo. Hmmmm bestnye kalau dapat tinggal kat situ. Buka pintu, nampak tasik. Ya Allah, Kau penuhilah impian aku nak kerja goment dan tinggal di Putrajaya. PTD pun ok la..ahaks😀 . Aku rasa macam best je kalau dapat dok di Putrajaya tu. Macam cool je😉.

Tengahari (18/12/2009)

Lunch di Seoul Garden, One Utama. Best!

One thought on “Selamat Tahun Baru :)

  1. gerbera 22 December, 2009 / 12:43 pm

    Next year boleh la aku join jog di Putrajaya
    Ada banyak lagi taman cantiik kat sana
    Aku pun suka putrajaya except kdg2 panas melampau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s