Musim orang berbahagia, berkasih sayang

Musim cuti sekolah, sama lah jugak dengan musim makan free😀 . Tapi harus keluarkan sikit duit untuk minyak kereta (macam bukan makan free la kan). Tapi aku tak kisah pun. Nama pun jemputan, pergilah kalau tak de halangan atau darurat kan. Hari Krismas, aku ke Senawang. Menghadiri majlis nikah Akim, adik sahabat baik dari Jitra. Macam tengok budak-budak main kawen-kawen. Sebab budak berdua ni macam budak-budak betul lah. Time jawab apa yang tok kadi tanya, macam present dalam kelas. Macam tengah jawab soalan KAFA kat sekolah-sekolah dulu (KAFA kot, lupa lah). Selamat berbahagia ye😉

Suka pelamin ni. Tapi kaler kuning tu macam tak masuk lah. Ya saya tahu lokasi kejadian di Negeri Sembilan🙂

Gift tetamu paling comel pernah aku dapat. Oooo simboliknye dah ready nak jadi mummy dan dady ye

Itu kisah kawen, ini kisah bertunang pulak. Cik ofismate dah selamat bertunang dengan pilihan hati orang Perak. Yang penting, makan sedap! Aku dah tau dah, kalau ada majlis apa-apa kat rumah Cik Mun, makan confirm sedap lah. Selamat berbahagia ye😉

Suka tepak sirih ni. Sungguh Melayu😉

7 thoughts on “Musim orang berbahagia, berkasih sayang

  1. mun-e 27 December, 2009 / 2:19 pm

    hikhik. thanx huzz sudi datang😉

    em mereka itu memang sungguh melayu lah. hehe. tapi tepak sirih tu di bawa balik la…ingatkan nak kasi aku terus. kui kui.

    makanan haruslah sedap kerana orang yang sama memasak :p

  2. mun-e 27 December, 2009 / 3:34 pm

    oit. cantik gile pelamin kawan ko tu. ish.. ok je kaler kuning tu. nampak tetiba menyerlah. hoho.

  3. deidaa 27 December, 2009 / 3:46 pm

    Huzz…. turn mu bila pulak? Thehehehe!

    Mu dah gi kursus kawen ke blom?

    • whooz 29 December, 2009 / 12:17 am

      aku dah missed 1 turn. tunggu next turn😀

      kursus kawen belum pergi aaa

  4. irjune 29 December, 2009 / 7:40 am

    huzz nye pelamin bila nak siap plak? ekkekekkek…

    • whooz 29 December, 2009 / 2:49 pm

      dah siap dah..lama dah..tunggu orang je ..hahahhahah

  5. yo 13 June, 2013 / 1:32 pm

    bereh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s