Sudah tonton

..makhluk biru di dunia biru. Aku rasa nak tengok sekali lagi. Maybe 3D pulak. Diorang war-warkan 3D best giler. Tengok yang biasa pun dah best. Tapi kan, aku ada jugaklah terlelap. Ngantuk giler. Siangnya penuh aktiviti ke sana sini, malam pukul 9.30 wayang start. Sila jangan marah tensen-tensen bagi yang nak tengok sangat Avatar ni tapi tak dapat, aku pulak dah dapat seat baik punya pergi tidor😛 . Keseluruhan jalan cerita aku dah faham, merata-rata dalam internet orang bagi review dan sinopsis kan. Satu jalan cerita yang simple tapi dikembang sekembang-kembangnya. Kalau aku tengok sekali lagi, aku nak enjoy the scenery yang AMAT cantik di PANDORA itu. Rasa nak pergi holiday di sana😉 .  Walaupun makhluk-makhluk di Pandora tu pelik-pelik tapi comel. Ok, sesiapa yang belum tonton, boleh la intai-intai tiket tu😉

sumber

7 thoughts on “Sudah tonton

  1. auntie kurut 28 December, 2009 / 4:09 pm

    aku pun!!! mcm nak tengok lagik kan!! betullah.. teringin nak tgk yang 3D punya kan.. nak2 aku yg kat pantai timur ni.. macam kena balik KL lagi lah kalau nak tengok..

    • whooz 29 December, 2009 / 2:48 pm

      pi tengok kat kuantan lah..dekat sket. kuantan ada 3D

      • liza@kurut 30 December, 2009 / 3:26 pm

        ada? serius.. yahoooo.. weekend ini destinasi adalah kuantan!! thanx alonggg..

  2. deidaa 29 December, 2009 / 10:45 am

    Aku tgk yg 2D je… tp yg pasti.. 3D pasti besh giler.. real punye😀
    Spanjang 2jam lbh ni.. aku terlupa langsung nak cek hp aku.. which is aku kagum la dgn scenery & kecantikan PANDORA tu.
    (besa kalo tgk movie lain.. kejap2 aku cek hp kekekek).

    Alangkah bajus nya kan kalo PANDORA tu btol2 wujud!
    Tp ada scene aku nangeh siak.. cis cis cis :))

    • whooz 29 December, 2009 / 2:44 pm

      ya bagus kan kalo Pandora tu wujud, mesti masuk dlm list cuti2 aku..hahahhhaha

      eh part mana weh yg sadis tu…aku x rasa apa2 pun (ngantuk punya pasal)😀

  3. whooz 31 December, 2009 / 12:55 am

    kurt,

    ADVISORY-3D GLASSES
    for “Avatar Digital 3D movie”, exclusively in
    GSC Mid Valley,
    GSC Signature @ The Gardens,
    GSC Pavilion KL,
    GSC Berjaya Times Square,
    GSC 1Utama (New Wing),
    GSC Dataran Pahlawan,
    GSC Gurney Plaza Penang and
    GSC East Coast Mall Kuantan

    hehheheh..enjoy ye!

    • liza@kurut 31 December, 2009 / 7:49 am

      wooohhhoooo!!! thanx along!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s