Gambar dalam purse

Aku ada pandangan yang pelik sket pasal letak gambar dalam purse (kecuali beberapa keping gambar passport yang boleh guna bila ada kecemasan). Bagi aku macam old fashion sket lah simpan-simpan gambar (especially gambar bf/gf) dalam purse. Pernah pakcik aku tanya, tak kan tak de gambar. Aaahh tak main aaaa gambar-gambar. Kawan aku pun pernah tanya, mana gambar. Mana ade gambar-gambar semua tu. Aku pernah gelakkan ofismate aku sebab letak gambar bf dalam purse (soriiiii😛 ) . Ntahla, aku rasa macam tak yah aaa gambar-gambar ni. Dalam kepala otak cukup lah. Aku pernah nampak dalam purse mak aku, ada gambar kami adik-beradik time kecik-kecik dan juga gambar abah dengan rambut afro tu. Tapi aku tak gelak lah sebab rasa macam ok la kan (tak kan aku nak gelak kat ma pula kan😀 ).

Tapi dalam purse ku kini, dengan tidak dirancang ada sekeping gambar. Pastu kan, asal aku buka je purse, aku tengok sambil tersenyum2. Haihhhh.. baru aku tahu kenapa ada orang suka letak gambar orang yang mereka sayang dalam purse😉. Ohhh adakah aku kini jadi lebih prihatin kepada benda-benda kecik macam ni?

sebenarnya ni gambar kalendar, aku tersilap print, pastu sayang nak buang, jadinya aku letak dalam purse

10 thoughts on “Gambar dalam purse

  1. mun-e 5 January, 2010 / 3:05 pm

    haaaaaaaaaa :p dahm faham kan kan perasaannya cemane kan kan kan???? =D

    “Aku pernah gelakkan ofismate aku sebab letak gambar bf dalam purse (soriiiii😛 ) .” –> sori naik lori lah. eh eh, aku plak yang terase. hahahah :p

    • mun-e 5 January, 2010 / 3:07 pm

      eh salah eja .. dahm = dah :p

      • whooz 6 January, 2010 / 12:08 am

        hahahah..makan cili😛

  2. deidaa 6 January, 2010 / 2:38 am

    Haa smpai skang aku xpenah letak gamba sape2 pon dlm purse aku selepas 6thn lps aku letak gambo x-bf (bf time tu). Sempat letak 2 ari je lps tu aku buang sbb aku rasa mcm xperlu je letak gamba org lain hahaha.

    Tp dlm purse mak aku, dia letak gambo arwah abah aku. yg tu aku phm la sbb mak aku rindukan arwah abah aku😛

    • whooz 6 January, 2010 / 10:24 am

      woo mu romantik nih (bak kata miza)…hehehe

  3. zuesaran 6 January, 2010 / 3:45 am

    hihihihi..aku dulu ltk gambar mak ngan ayah je..masa study kat shah alam..so kalo terasa nak buat jahat, terus tak jadik..hahahahhahaah..skrg tak letak gambar sesapa pon..sbb purse aku tadak wndow!!hihi..

    • whooz 6 January, 2010 / 10:26 am

      anak yang baik puan zue kita ni😉

  4. gerbera 6 January, 2010 / 5:03 am

    Aku pernah letak gambar dalam wallet.Tapi letak kat belakang2 la bukan depan2.
    Lama jugak aku simpan gambar tu. Last2 aku bagi balik kat tuan punya gambar.
    Tapi ade gambar aku simpan atas sun visor (betul ke benda ni). Gambar orang2 yang aku sayang n gambar aku time gemuk tahap gaban.

    Aku rasa org simpan gambar dalam wallet ni sure romantik.
    Hahaha

  5. ezza erisa 8 January, 2010 / 1:08 am

    aku simpan gambar pasport aku je dalam wallet..pipi super tembam ahah… kira aku romantik tak? hahahaha

  6. irjune 12 January, 2010 / 5:21 am

    huzz…aku pun tak pernah simpan gambar sape2 dalam wallet aku. yg btul2 ada gambar dalam wallet aku adalah ic ngan lesen aku yg konpem2 kena ada gambar aku masa umo 22thn dan umo 18 thn. gambar yg lain2 aku tak letak. wat menyemak aje.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s