Satu panggilan

Ada 2 missed call di skrin hp ku. Aku call balik.

Cik N: Whoozzz..saya nak jemput whooz….
Aku: Haaaaa nak jemput majlis bertunang eh?
Cik N: (gelak besar, sebesar-besarnya)..bukanlaaaa
Aku: Pastu?
Cik N: Saya nak ajak Whooz pergi Spain!
Aku: (gelak besar, sebesar-besarnya)..

N ajak aku pergi cuti-cuti di Spain awal Febuari ini. Sambil-sambil beliau meeting di sana. Jadi penginapan dah tentu free kan. Tiket return rm4800++. Erkkk!
Kalau ajak pergi S’pore ke Thai ke atau Sepang, bleh lagi dipertimbangkan.

anyway, thanks N sebab sudi ajak saya😉

8 thoughts on “Satu panggilan

  1. irjune 15 January, 2010 / 12:43 am

    erk! mau2 budget 5k tu baru boleh bernafas nak berjalan2 kat Spain.

    • whooz 17 January, 2010 / 2:16 am

      fuhhhhh (kesat peluh di dahi)

  2. liza@kurut 15 January, 2010 / 2:09 am

    ishhh… kalau ada bajet apa salahnya kan? seronoknya jalan²… (sambil berangan)

    • whooz 17 January, 2010 / 2:17 am

      haishh tu la KALAU ada bajet😀

  3. yatie 16 January, 2010 / 4:51 am

    btul tu,klu bajet ada,buleh la join tu,huzz.dh jimat dh tang penginapan….best nyer spain…

    • whooz 17 January, 2010 / 2:17 am

      kalau..kalau..kalau..kalau😀

  4. deidaa 16 January, 2010 / 5:42 pm

    Marilah kita pergi bercoti geng2 SSK ke luar mesia.
    Sekali setahun pon ok whut?
    Xkesah la mana2.. asia pon kira luar mesia gak😛
    Air asia murah kekdah nya kannnn?😛

    • whooz 17 January, 2010 / 2:18 am

      boleh2..tapi mesti ada xtvt hiking lah, barulah SSK namanya😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s