Riana cakap thank you aunty :)

.. untuk hadiah yang sangat cute. Headband tu, sangat cute, rasa macam nak pakai. Tapi kalau aku pakai, sure buruk😀 . Ini hadiah dari aunty Yani dan Aunty Nara.

Sungguh geram kan kalau pergi kat bahagian baju kanak-kanak kan. Rasa macam nak borong semua. Aku perhatikan sekarang baju baby terutamanya, dah pelbagai color la. Tak de la asyik putih/biru/pink je. Purple ada. Cyan pun ada. Coklat, Grey, Silver, Oren dan banyak lagi lah. Bagus lah, kalau tak bosan tau nak beli baju baby kaler sama saja. Tapi harga agak melampau kan. Tunggu sale baru dapat baju sehelai rm5😀

4 thoughts on “Riana cakap thank you aunty :)

  1. mun-e 29 January, 2010 / 12:03 pm

    errr.adakah reben itu diletakkan di atas sang bunga pemberian ku? ;p

    • whooz 30 January, 2010 / 6:46 am

      hehhee iyeee..ku jadikan bunga itu sebagai kepala😀

  2. Ibu farish 3 February, 2010 / 5:37 am

    ada berapa objek dlm gmbr ni eh? hehe

    • whooz 3 February, 2010 / 5:40 am

      hahahah..

      objek ada 3. yg menjadi isi kandungan cerita hanya 2😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s