Aku lupa bawa balik baju-baju/topi/headband Riana :(

Di kampung sudah. Jalan lengang giler. Mesti ramai plan nak balik Chinese New Year. Walaupun bertolak agak lewat, tapi aku still sampai macam bertolak pukul 4.00 pagi. Tadi keluar pukul 4.45 tapi sejam berikutnya masih berlegar-legar di MRR2 sebab mencari klinik 24 jam. Kakak tiba-tiba kena sengat serangga unknown. Kejap je dah mula bengkak. Aku takut ular je. Call Nani, Eza dan Murni tanya mana klinik buka 24 jam kat area rumah diorang sebab rumah diorang on the way aku balik kampung. Kesian diorang jawab telefon mamai-mamai😀 . Cik Mun siap rasa macam mimpi lagi. Hehehehhe. Anyway, thanks ye korang😉

Si kecik ni tidur je. Usik-usik pun tak mau bangun. Geram. Mungkin dia nak stay up malam ni. Jagaaaa…

8 thoughts on “Aku lupa bawa balik baju-baju/topi/headband Riana :(

  1. liza@kurut 31 January, 2010 / 11:21 am

    cutenya baby riana nih… nak satuuuuu gak.. bila la tuhan nak bagi ni.. huhhhuuuu

    • whooz 3 February, 2010 / 1:17 am

      insyaallah, ada la tu rezeki kamu🙂

  2. irjune 1 February, 2010 / 4:18 am

    so cuteeee…….muah muah muah

    • whooz 3 February, 2010 / 1:18 am

      muah muah muah to aunty ijun jugek😀

  3. yatie 1 February, 2010 / 12:31 pm

    chumelnyer dia…nama pun sedap,riana…nama penuh nya apa huzz?

    • whooz 3 February, 2010 / 1:18 am

      Iris Addrianna Dania

      nnt ko balik Rantau Panjang, singgah ler tengok baby😉. Mak aku jaga dia

  4. Ibu farish 3 February, 2010 / 5:36 am

    mmg double D & N eh huzz?
    apa maksud nama ni? cedap

    eh kakak kna gigit apa? dah ok dah?

    • whooz 3 February, 2010 / 5:39 am

      ha’a double D dan N

      Iris = bunga
      Addrianna = nisbah
      Dania = hampir

      yg double D tu sbb nak bagi eja “ADD”, bapaknye mengajar add maths..hehehhehe

      x tau kena gigit apa.. dah ok dah, doktor bg ubat sapu dan makan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s