Jika terasa hati

..atau terkecil hati dengan seseorang, apa nak buat?

haihhhh…

10 thoughts on “Jika terasa hati

  1. mun-e 3 February, 2010 / 11:13 pm

    senyum🙂

  2. ezza erisa 4 February, 2010 / 12:46 am

    stealth setting: permanently offline
    sampai la rasa terasa hati tu ilang. it will disappear.🙂

  3. yatie 4 February, 2010 / 8:49 am

    Klu aku,aku diam jer….pastu mmg aku x berckp dh dgn org tu…emm…x elokkan aku…😦

  4. whooz 4 February, 2010 / 9:17 am

    aku rasa aku akan cuba utk tidak bercakap tentang perkara yg membuatkan aku terasa hati tu.
    cakap pasal bende lain, ok kot dan seyum🙂

  5. liza@kurut 4 February, 2010 / 1:07 pm

    hmm.. if bagitau dia directly sanggup tak? because it helps tau kadang tuh… terus lupa… tapi kadang² backfire pulak if orang yang buat kita terasa tuh rupanya seorang yang tidak sensitif… huhuhuuuu

  6. whooz 4 February, 2010 / 2:54 pm

    thanks..tapi aku biar je kot sbb bendenye kecik je pun. apsal ntah aku nak terasa hehhehehhe..

    2010 ni aku lebih sensitif la😀

    • mun-e 4 February, 2010 / 3:00 pm

      huzz peot ka? ;p

  7. Ibu farish 5 February, 2010 / 12:10 am

    hang bukan susah nak terasa ke huzz? tp tahu hang lebih byk pendam..tak mcm aku..huhu

    • whooz 5 February, 2010 / 12:58 am

      haa tu la pasal..agaknya sebab peningkatan usia kot..hahhahahha

  8. zuesaran 5 February, 2010 / 6:49 am

    dulu kan…cikgu aku ckp (cikgu mu jua) kalo sakit hati ngan seseorg..tp tak mampu nak luah…tulis atas kertas..pastu bakar..slalu gak la aku buat dulu..la tak sempat nak tulih or bakar pon…kekadang kesibukan kerja buat kita secara langsung terlupa…

    cool k..kekawan kan ada…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s