Jom naik tangga: KL Towerthon 2010

Jom ramai-ramai join KL Towerthon 2010. Lari/jog/jalan 800m – 1km then naik tangga 2058 anak tangga dan turun guna lift la😀. Aku pun tak pasti aku boleh buat ke tak tapi aku nak cuba🙂 . Boleh juga sebagai training untuk climb Gunung Kinabalu nanti. Aku dah cuba naik turun 500++ anak tangga di Tasik Permaisuri Sabtu lepas. Hingga ke hari ini rasa lenguh di labu betis😛 . Ok sesiapa nak masuk, sini borangnya.

KL Towerthon 2010
Menara KL
21 Mac 2010
8 am

9 thoughts on “Jom naik tangga: KL Towerthon 2010

  1. mun-e. 22 February, 2010 / 1:44 am

    wuaa gilak lah.

    nak join ke x ek. emm pk jap.

  2. whooz 22 February, 2010 / 6:05 am

    jom laaa ajak along sama.. cepat daftar tau, kalau before 27hb feb, rm30 kalau lepas 27hb rm40

  3. mun-e. 22 February, 2010 / 6:18 am

    oo yeke. hmmm. bebaloi tak 30hengget ni. pk dulu. wakakaka kemut betul! =D

    • whooz 22 February, 2010 / 6:30 am

      pk2 dulu😀

  4. Ibu farish 23 February, 2010 / 2:46 am

    wahhh gd luck… naik tangga takleh kempiskan perut kan..sbb tu aku taknak join (hahaha poyo!)

  5. ezza erisa 24 February, 2010 / 1:08 am

    ko dah register ke huz?

    • whooz 24 February, 2010 / 2:44 am

      dah

  6. William Tan 16 March, 2010 / 6:38 am

    See u this sunday…………..:)

    • whooz 17 March, 2010 / 12:36 am

      see u🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s