KANTOI!

Mula-mula aku ingat Johan Raja Lawak saja-saja buat lirik ni time minggu muzikal Raja Lawak yang lepas. Rupanya ada eh lagu ni😀 . Dan best pulak tu. Suara Zee Avi ni memang style gini eh, macam sedap je kalau pasang kat piring hitam😉

6 thoughts on “KANTOI!

  1. kurt 15 March, 2010 / 10:56 am

    alonggg.. i have the cd.. semua lagu pun best… but i like bitterheart the most… suara zee avi memang best.. sgt sgt sedapppp…

    • whooz 17 March, 2010 / 12:38 am

      y ekee..ok, nnt along try cari lagu2 lain🙂

  2. ibu farish 15 March, 2010 / 12:38 pm

    lah huzz, hang baru tahu eh lagu ni…
    lagu zee avi ni xde kat radio sgt..

    • whooz 16 March, 2010 / 12:12 am

      hahha tu la pasal..selalu tgk org dok promote kat blog, tp x pernah nak klik dengar😀. bila Johan nyanyi baru rasa nak tau

  3. irjune 16 March, 2010 / 12:49 am

    along…semalam ke bila aku baca paper zee avi nak buat performance kat kl. konsert dia ni tak war2 kan sangat kat media, diorang promote through twitter ngan facebook. mmg sedap lagu zee avi ni, muzik rilek je macam norah jones. org miri, sarawak tapi dia buat label album kat US, that why lagu dia tak selalu pasang kat radio sini.

    • whooz 17 March, 2010 / 12:37 am

      ha’a, ada baca kat paper. ticket sold out!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s