SSK officially launch :)

Heheh gempak tajuk. Macam launch HSBB pulak😛 . Tapi tak de lah official mana pun..

Thanks Ezza create bende alah ni. Harapnya group ini tak kan berkubur macam tu saja. Walaupun tak semua kita boleh join dalam semua aktiviti, harap group ni akan terus bernyawa😉 . Esok-esok bila dah kawen ada anak, kita still boleh beraktiviti kan.

Untuk sesiapa sahaja, you are welcome to join us😉 . Dan kami juga ingin join aktiviti anda, please do invite us😉 .

4 thoughts on “SSK officially launch :)

  1. mun-e 25 March, 2010 / 1:26 am

    hahaha. aku nak ajak kakak aku join SSK ni la😛

  2. ezza erisa 25 March, 2010 / 1:41 am

    ya ya, everybody is welcome to join… launch sama hari dgn HSBB tu beb… hahaha

  3. along kau! 25 March, 2010 / 3:55 am

    ya ya ya…aku tauuuu….dan of course aku joinggggg

  4. deidaa 27 March, 2010 / 7:18 am

    HSBB tu mende apo?
    Kena buat lesen kelab ni huahuahau.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s