Tips? Anyone?

Alkisahnya, Sabtu depan aku akan join company trip ke Bukit Tinggi. Salah satu aktiviti yang dihighlightkan  ialah paint ball! Asalnya malas nak ikut trip ni sebab Bukit Tinggi tu bukan ada apa sangat kan. Tapi bila diorang masukkan paint ball dalam list of activities, mesti join lah! Teringin nak cuba sebenarnya. Orang dok kata syok lah, ketagih la apa la, nak la jugak try kan. Tapiiiiiiiii..aku takut sebenarnya😀 . Takut kena tembak, takut tak tau nak lari ke mana, takut nak tembak orang. Ye lah, jiwa I ni bukan jiwa pejuang..😀 . I tak suka keganasan tau. Anyone ada tips untuk 1st timer macam aku ni?

bang!bang!

pinjam gambar sini

6 thoughts on “Tips? Anyone?

  1. mun-e 11 April, 2010 / 9:56 am

    comp trip? are u serius???😛 sume join ke? tak leh bayang kan loke main paintball. haha.

    eh loke pulak. muahaha

  2. whooz 11 April, 2010 / 11:46 am

    yes i am!

    diorang semua nak target x-bos ko😀

  3. along kau! 12 April, 2010 / 1:40 am

    Huzz! Ko patut cuba paintball.. bila dah gila…join aku plak.. hahahaha… Semangat nak tembak org perlu ada.. jantung ko akan bergerak laju! Peluh ko akan kuar macam air paip..bukan la sebab apapun…tapi sebab ko akan berdebar2…bunyik senapang bommm bommm bommmm keliling2 ko…. atas bawah kiri kanan…ko kene larik laju2 nak ngelak pallet yg datang menujah2…hahahahah sambil tuh jari ko kene laju2 tembak musuh ko! Yeahhhhhhhhhhhhh… kesan lebam berbirat dlm paintball adalah perkara biasa beb…. selamat berjuang!

    • whooz 12 April, 2010 / 6:48 am

      haaaa memang ku tunggu reply mu along murni..wahh semangat neh!

      • along kau! 12 April, 2010 / 10:44 am

        hahahahaha…serius…ms aku first time maen..mmg takot okey…takot kene tembak… tapi bila ko dah mula main..ha… ko akan nak maennnnn jerk… game onnnn!!!! terngiang2 word akhir ni sebelum ko larik carik tempat nak mulakan tembak… kene bincang dlm group strategi .. jgn hentam semberono jer larik kucar kacir… heheheh… jgn laks ko pakai baju terang2 g maen paintball!!! pakai gelap2 sikit…. pastu kan… ko pakai spek kan… kalau boleh tukar contact lensen…tapi mcm aku….aku ada teknik pakai spek dlm facemask aku tuh (aku ada facemask aku sendiri)… anyway…just enjoy the game.. nanti ko tangkap gambar kira berapa bintat lebam ko dpt… aku first maen.. x der lebammmm bebbbb!!! hahahahah…sebab aku larik sambil sliding…menembak musuh2… hahahahahah…

  4. mun-e 12 April, 2010 / 2:16 pm

    semangatnya kakak aku -.-“

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s