Gunung Tok Wan lah pulak

Pagi ni aku dan Amy pergi Broga lagi. Rindu, lama tak pergi. Last pergi awal tahun ni ke akhir tahun lepas. Tak ingat dah. Terkejut tengok, ada signboard ni. Gunung Tok Wan pulak. Mana datang ntah. Mesti ada Tok Wan mana yang jumpa trek gunung nih. Tapi aku tak idea kat mana gunung nih. Sebab, jalan terus je, jumpa Broga. Tak de pulak arrow ke Gunung Tok Wan. Anyway, SSK mesti terjah!😉

Broga masih seperti dulu. Masih anggun memikat. Kali ni betul-betul nasib baik sebab sempat tengok matahari naik. Cantik. Tapi sayang tak boleh nak lepak lama, ada hal lain.

Oh ya, parking dah kena bayar ye kawan-kawan. Rm2.

Broga Hill dah ada signboard. Parking fee tu untuk maintain benda-benda ni kot. Tapi sampah bertambah banyak aku tengok. Tak de kesedaran lagi la ish.

Lebih kurang pukul 7 pagi

Pukul 7-7.15 kabus makin banyak

Dalam pukul 7.30++ barulah matahari memunculkan dirinya. Puas🙂

Aku suspek diorang ni tido kat atas bukit ni semalam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s