Saya nak..

Waterproof W250 Walkman

Akan dilancarkan Mei 2010. Sesiapa yang berhajat untuk beli hadiah besday saya, boleh consider ini ye😉 . Oh ye, saya nak merah jambu any color pun boleh. Semua cun! Sedikit review:

Apa yang menarik mengenai Walkman ini ialah satu ciri dikenali sebagai Smart Mood yang mana lagu-lagu yang dimainkan dalam rentak yang sama untuk meneruskan mood pengguna

Tapi kalau pakai tudung macam tak boleh nak selit kat telinga je. Ataupun ada earphone sekali?

Sumber gambar

3 thoughts on “Saya nak..

  1. along kau! 3 May, 2010 / 4:20 am

    ehhhh ni yg baru ek? harus aku tangkap satu…

    • whooz 3 May, 2010 / 1:53 pm

      baru la kot, May baru launch😀 . haruslaaaaa …

  2. deidaa 14 May, 2010 / 8:01 am

    berapa sen ni?
    aku berkenan gak.. gune time jogging nnti ke,
    xde la aku focus sgt “keletihan” utk lari huhu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s