Harta karun

Event: Cyberjaya Treasure Hunt 2010
Lokasi: Cyberjaya dan sekitar
Tarikh: 15/05/2010

Tadi pergi briefing di Kelab Komuniti Tasik Cyberjaya. Dia ajar cara nak baca tulip, tips2 dan contoh soalan serta penerangan macam mana dapat jawapan. 1st time neh join, plannya tak mau la missed sesi briefing tu tapi jem macam tutttt je tadi, lewat 30 minit. Ramai yang datang tadi. Team SSK, Team 54. Tengok senarai tadi, ada dalam 100 kereta jugak kot. Lepas dengar briefing, uishhh macam takut pun ada. Takut tak dapat jawab satu pun soalan. Tapi belum cuba belum tau kan😉. Kepada rakan-rakan, harapnya Sabtu nih tak off handphone ye, mana tau kami memerlukan talian hayat😀 .

So, are you ready SSK????

wajib pakai tshirt ni semasa Treasure Hunt

map Cyberjaya

sticker kereta akan ditampal pada Mr.D nanti. Mr.D, all the best tau!

ini namanya tulip. no no no, bukan bunga tulip. peta untuk treasure hunt. lembab sket la nak membacanya untuk pertama kali

6 thoughts on “Harta karun

  1. Dd 13 May, 2010 / 4:21 am

    saya tak penah off fon.

    • whooz 13 May, 2010 / 10:26 am

      cantekkk!

  2. deidaa 14 May, 2010 / 2:01 am

    Aku xready lg bolehhh?
    Aku takot siakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :::gulp:::

  3. thrulife 16 May, 2010 / 1:16 pm

    So cemana treasure hunt??? Dapat no. berapa?

    • whooz 16 May, 2010 / 1:41 pm

      yang pasti 11 ke atas laaa..:P
      x tau nombor, maybe dlm website cyberjaya by next week ada. video/gambar pun akan ada dalam website tu..tunguuuu

  4. shim 7 August, 2010 / 8:49 am

    boleh dapatkan soalan hari tu tak?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s