Yes, I did it!

tak dapat cari poskad “I’ve climbed Mount Kinabalu” yang aku jumpa 1st time pergi KK dulu

dapat 2 sijil, 1 untuk trail Mesilau, 1 untuk trail biasa, Timpohon

11 thoughts on “Yes, I did it!

  1. kay 24 May, 2010 / 5:19 am

    kami beli poskad n penanda buku kat airport…😀

    • whooz 24 May, 2010 / 5:36 am

      waaa jeles :p . dulu jumpa poskad tu kat airport air asia la😦 . tak sempat nak round airport aritu cari poskad

    • NHA 3 June, 2010 / 5:33 am

      Alah beli tu pun sebab flight delay kan…kalu tak…tak singgah pun🙂
      Aku pun beli gak…hahaha.

  2. kurt 24 May, 2010 / 7:05 am

    tahniah along!! sambut besday kat atas GK ke? kelesssss…

    kita tgk sijil along tuh.. tingat sijil kita yg ilang.. walaupun kita dpt sijil tadek kaler sbb smpi laban rata jek.. tapi sayang sbb ilang.. bukan semua org dpt peluang ke GK kan.. huuhu… along simpan baik2 sijil tu ye..

    • whooz 24 May, 2010 / 8:14 am

      sayangnyeee kurt! betul, susah nak pergi, kena pk duit, masa, ready ke tak..benda-benda tu la yg jadi pendorong kan🙂

  3. Dalin 24 May, 2010 / 10:51 am

    nama kat tag tu salah la

    • whooz 24 May, 2010 / 11:10 pm

      tauuu..frust tauuu nama salah..sib baik kat sijil dah betulkan..ape laaa diorang nih

  4. deidaa 24 May, 2010 / 12:41 pm

    Peh, tatau plak aku naik gunung KK dpt sijil huuhuks.
    Brapa jam smpai?
    Cite aa.. apa brg tepek gambo je?😀

    • whooz 24 May, 2010 / 11:11 pm

      sabar2, tengah draft ni. tu baru opening😛

  5. kak janna 25 May, 2010 / 1:24 am

    huzz..! sori, hari tu tok tingat lasung…hahahaha..saba jela kak zana nih, dah 23hb baru tingat…ehhh..huzz ado mari…gitu lah..tp tok call jgk…adoii…..apa2 pon tahniah huzz sbb sapa doh puncak gunung kinabalu…kak zana hok dok sini for almost 10 years pon tok sapa lagi, my cik abe sapa doh la…..tok tahu la akan sampai ko tidok…

    to MekDa…..Da….mari la ukah gunung kinabalu etek ! heheeheh

  6. mun-e 25 May, 2010 / 1:24 am

    tahniah huzaina! eh huziana😛

    cpt2 update ceta… wehohoho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s