Award

Mangsa seterusnya adalah aku🙂 . Bahasa lembutnya Miza bagi award Stylish Blogger kat aku. Anyway tq. Okeh menurut katanya perlu letak 5 fakta menarik tentang diri. 5 je ke? hehheh..Ok jom!

1) Aku bukan seorang yang stylish

2) Aku takut naik roller coaster. Bukan sebab takut tinggi, tapi sebab tak boleh control roller coaster tu. Bukan sahaja roller coaster tapi apa2 la yang aku tak boleh control. So, aku sanggup bayar mahal2 masuk theme park tapi tak main bende-bende tu semua. Anggap je itu bayaran untuk masuk ambil gambar😀 . (rugi kan?????)

3) Salah satu cita-cita aku ialah untuk menjadi pelukis. Bahkan semasa Tingkatan 3 dulu, lukisan aku terpilih untuk dijadikan mural di dinding bangunan sekolah. Best! Tapi sebab malas dan sibuk sangat dengan aktiviti lain, aku dah tak nak melukis. Maybe satu hari nanti start balik🙂

4) Aku pernah ditipu oleh adik semasa darjah 3. Katanya kalau aku menyanyi di pentas (time tu ada acara apa ntah), aku akan dapat hadiah. Aku pun volunteer untuk menyanyi. Siot ahhh! Dia tipu.

5) Habit dari kecik hingga sekarang, menggentel-getel rambut tanpa sedari. Sedar-sedar rambut aku dah bergulung dasyat.

Sekian 5 facts about myself😉

Aku nak bagi award ni kat mereka di bawah:

http://warghh.blogspot.com/ – weh, last entry bulan January. Kalau bersalin bulan January aritu, baby dah nak masuk umur 7 bulan tau😛

http://pandangdenganmatahati.blogspot.com/

http://lifeandyears.blogspot.com/

http://mzmriza.blogspot.com/

http://irjune.blogspot.com/

Nak kena letak gambar award ke? Oklah , letaklah

One thought on “Award

  1. ijun 29 July, 2011 / 8:50 am

    dah dapat award ni nak kena buat ape plak? hahhahah….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s