Batang Buruk

Sesiapa nak beli kuih batang buruk, boleh order dari saya. 100 biji rm13😉

sedap punya!

9 thoughts on “Batang Buruk

  1. us 13 July, 2010 / 4:41 am

    Sedapnya along, my faberet!
    Manis sgt x? Aku kurang gemar yg manis sgt..
    Bole order sekarang ke?

    • whooz 13 July, 2010 / 5:23 am

      boleh order skarang..x de lah manis sangat. kalu nak rasa, ada sample, sepeket ada 3 biji.

  2. us 13 July, 2010 / 5:39 am

    along, camne nak order? camne delivery, ke kene ambik sendiri?

    • whooz 13 July, 2010 / 5:45 am

      order kat along lah. last by end of this month. nak ambil nnt maybe bleh arrange mcm mana. tokei kuih tu kat kota damansara. eroy kat mana eh?

      kalau dekat dgn along, ambil dari along, kalau dekat dgn tokei tu, along suruh tokei tu hantar kat eroy..

      along rumah kat balakong. ofis kat depan Hospital Besar KL , jalan pahang😉

      • us 13 July, 2010 / 6:35 am

        ooooh, kalau mcm tu amik dari tokei je la, sbb aku kat sg buloh, da dekat sgt tu.. ok, along, aku nak order 100 bj dulu, x bole dapat awal ke? da x sabo nak mkn ni….bile bole dapat? pembayaran camne?

  3. whooz 13 July, 2010 / 6:45 am

    boleh dapat awal sebab stok dah ada kat dia. ok, email me ur address, nnt along inform dia. bayar, terus ke tokei la mcm tu. dan jugak ur fon number

    warima_20@yahoo.com

  4. us 13 July, 2010 / 8:26 am

    along, please check your email, thanks

  5. mun-e 13 July, 2010 / 4:15 pm

    huzz..bole dpt awal ke? seawal bile tu?? hehe. sedapnya batang buruk tu!!!!!! uh uh

    • whooz 14 July, 2010 / 12:10 am

      boleh..next week boleh dapat. nak ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s