SSK memburu lagi (eh memburu ke berburu eh??)

Acara: ConsumerHunt 2010 (anjuran KPDNKK)
Tarikh: 24/07/2010
Lokasi: Putrajaya-Melaka

Yeahhh, SSK beraksi lagi. Excited kali ni sebab sampai ke Melaka! Pastu ada geng pulak. At least ada la kenal group lain yang join treasure hunt kali ni. Kay, Intan and the geng. Pssttt, nanti aci tak kita tukar-tukar jawapan? hehehhehe

Tapi yang tak syoknya, sikit je team yang masuk. Limit kepada 20 team sahaja. Huishhh ,kalau sampai lewat, nampak sangat nih, dahla baju oren terang benderang. Tapi cun ooo, aku suka oren tu. Treasure hunt kali ni, dikatakan lebih kepada nak nilai peserta sebagai pengguna. Sebab event ni pun bersempena Bulan Pengguna. Diorang nak tengoklah kita ni kalau beli barang, apa yang kita titik beratkan. Sekadar cantik di mata kah? Atau main hentam beli kah? Kita tunggu Sabtu ini ya!!

Good Luck SSK! (Kay, apa nama team korang??? hehehhe)

kali ni Mr D memakai nombor 6. All the best Mr D!

cantik tak????

9 thoughts on “SSK memburu lagi (eh memburu ke berburu eh??)

  1. kay 23 July, 2010 / 12:30 am

    Huzz… nama team kami FPSO… dh dpt jawapan nnt, jgn lupa kami yek! ekekekeke… ni kali ketiga la join treasure hunt…

    • whooz 23 July, 2010 / 12:49 am

      SSK pun kali-3, tapi orang x sama. ketiga2 event orang lain2๐Ÿ˜€ . yang tetap deida dan eza je..hehehhe..ok, Kay, jumpa kat simpang!

  2. apis585 23 July, 2010 / 12:57 am

    huz dpd pengalaman yg xseberapa, kalau ada ally mmg sangat membantu. split the tulips maksudnya 1 grp buat 1/2 and the other start from the other 1/2. then dkt2 nak abis tu gabung. kalau x mmg xdan nak habiskan semua. Good luck!!!

    • whooz 23 July, 2010 / 6:28 am

      tqqq!

      tu laahh, sebelum ni masuk memang solo2 je..heheeh

  3. nhalilah 23 July, 2010 / 3:46 am

    wah..bestnyer join treasure hunt.. kat mana dpt info pasal program camni.. tak pernah join..

    • whooz 23 July, 2010 / 6:31 am

      kitaorg selalu google je, banyak blog2 yg ada tulis pasal treasure hunt nih. yg consumer hunt ni, member yang forwardkan. once dah join, ada la tu nnt connection2..hehhe

      nnt kalau ada iklan lagi, along inform๐Ÿ™‚

  4. erisa 23 July, 2010 / 7:45 am

    cantik cantik cantik

  5. deidaa 23 July, 2010 / 3:56 pm

    Make sure menang.. walau nama grup SUAM2 KUKU…
    tp kami bkn suam.. kami HAWT awwww :))

  6. kurt 24 July, 2010 / 5:18 am

    along ni.. aktif betul lah..๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s