:)

TQ kak arah, sebab ajar dengan sesungguh hati buat coklat nih. Tahun depan nak kena wish Happy Teacher’s Day lah nampaknya. Sabtu ni aku ada meeting association, bos aku cadangkan aku buat coklat untuk jual, untuk tabung association. Maka aku berkobar-kobar okeh! 2 malam berturut-turut aku try buat, ini la hasilnye😉

Ada almond di dalam

Ketupat perisa coklat???? ada hazelnut di dalam

Biji kopi rasa coklat??? (ini sebagai sample untuk orang rasa)

Tiba-tiba kan aku rasa enjoy sangat buat coklat nih. Tambah malam-malam. Sorang-sorang, sambil dengar radio kat astro. Rasa macam nak buat satu bilik khas untuk bekerja. Macam dalam drama Bread, Love and Dreams kat channel 303 tu, tokei roti tu ada rumah khas untuk dia bekerja. Sapa layan citer tu? Best!

Sebenarnya kan, aku tak lah suka sangat makan coklat, dan aku pun tak tau coklat yang sedap tu macam mana. Lain orang lain taste kan.  Nanti nak hantar ke QC-QC tak bergaji😀 suruh diorang test.

Sabtu ni hari pertama aku menjual, wish me luck ok!

P/S: kalau tak habis jual, sape nak? angkat tangan!😀

8 thoughts on “:)

  1. kay 6 August, 2010 / 12:29 am

    naaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkk!

  2. siti 6 August, 2010 / 2:47 am

    saya pun nak jugak….!!!!!!!!!!!

  3. mun-e 6 August, 2010 / 1:16 pm

    nak nak nakkkkkkkk. hehe. wah huzz coklat plakkkk. haishh😛

  4. nhalilah 7 August, 2010 / 8:18 am

    errrmm… nampak sgt sedap… tahun depan boleh order utk kenduri kawin adik… eh.. citer koria tu actually pukul brape.. hari apa.. asik termiss je..

  5. whooz 8 August, 2010 / 12:24 am

    siti, muni dan Kay,
    ada lebih ni, mai la amik😀

    ilah, boleh2 order🙂 . nnt huzz upload design2 lain lagi kat fb. citer tu ari rabu dan khamis je pukul 9.03 mlm. ulangan hari ahad pukul 11.33 pagi – 1.33 petang (2 episod rabu khamis sekaligus)

  6. whooz 8 August, 2010 / 1:39 am

    eh silap, 11.13-1.33🙂

  7. kak janna 8 August, 2010 / 3:38 pm

    eh…saya pom ada bilik khas utk wat kek n roti taw…hihihi…kak janna pom nak jugok la cekelat huzz ni……nyam2.

    • whooz 9 August, 2010 / 6:22 am

      ye kee..sure layannnn je kan dlm bilik tuh. best2!

      nok jugok ko, kelek klate buleh la bagi🙂 … nyum2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s