Hasil

Merujuk entry jual-jual coklat tu kan, aku hanya dapat jual 2 kotak coklat. Mr President of the association dan sorang member (beliau nak kawen next year, beli as sample nak tunjuk kat tunang) yang beli. Walaupun 2 je laku, aku rasa macam puas sangat. Maybe sebab all the hardwork kan hehhehe. Aku sediakan 2 jenis sample juga. Milk + dark choc dan milk choc. Apa yang aku perhatikan, ramai yang suka milk + dark. Betul la apa yang aku baca dalam satu artikel dulu, orang kita suka dark coklat. Sebab less sweet kot kan.

Okeh, ini packaging yang aku bawa jual hari tu. Last minit jumpa acuan love dan bekas love, terus beli. Niat di hati nak ikat segala reben la apa la, tapi kepala dah pening sebab tidur pukul 5.30 pagi. Pukul 6.30 pagi bangun siap-siap untuk ke meeting. Serious aku tak sedar masa berlalu😛 . Punya la excited buat coklat.

milk + dark choc + white choc as decor

milk choc

milk + dark choc + white choc as decor

Tak jadi jual ketupat sebab aku kaler-kaler nampak comot😀 . Harus belajar mewarna dengan lebih teliti.

3 thoughts on “Hasil

  1. nhalilah 9 August, 2010 / 6:36 am

    takpe along…
    yang penting introduction coklat2 tu…. sure lepas ni order mecurah2.. gudluk!!!

  2. kay 9 August, 2010 / 10:07 am

    cantik la Huzz… smlm beli hommade c oklat kat cameron, teringt kat Huzz… bila la dpt rasa yg Huzz buat…

  3. whooz 10 August, 2010 / 11:29 pm

    ilah,
    tu la..tu kira introduction lah kan..heheh

    kay,
    nnt kita buka posa sama2, huzz bawaklah😀. set lah date..hihihihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s