Duit raya hari pertama puasa :)

Bukan duit upah puasa ye. Rezeki 1 Ramadhan, dapat duit raya dari One Drop Perfumes😉.

Time beli ni aku tak terfikir pun pasal duit raya ni. Adala dengar iklan kat radio tapi tak ambil port pun. Aku beli packaging baru ni pun sebab tengok botol dia cantik berbanding packaging lama. Boleh bayar duit minyak balik kampung (konon)

13 thoughts on “Duit raya hari pertama puasa :)

  1. kay 12 August, 2010 / 12:18 am

    dh lama stop bisnes one drop nih…

    • whooz 12 August, 2010 / 12:22 am

      oo dulu kay bisnes ni eh? apsal stop?

      • kay 12 August, 2010 / 4:57 am

        sbb tak dpt jual harga kotak… pastu org nak beli sebotol2…

        tak berkesempatan lagi laa dgn botol baru nih… tp suka bisnes one drop nih, sbb bkn MLM…🙂

  2. deidaa 12 August, 2010 / 12:34 am

    Peh blanje aku beli food warmer seketui kihkih.

  3. meeza 12 August, 2010 / 12:54 am

    wah..beli perfume dapat duit raya.bagus

  4. julie 12 August, 2010 / 1:01 am

    bgusnya bli perfume dpt duit raya…x pnah aku dgr..

  5. erisa 12 August, 2010 / 2:40 am

    semau org beli dpt ke? ke brtuah je?

  6. whooz 12 August, 2010 / 4:43 am

    tak taulah semua pek ada ke tak. maybe ada dan jumlah berbeza2.

  7. deidaa 12 August, 2010 / 3:19 pm

    xsemua.
    Ikot nasib.

    Dorg memperuntukkan 2juta utk program duit ry ni.
    Peh aku plak tau even aku xpakai😀

    (penah beli 1kotak tp xpakai pon, sdh nya bg org je).

  8. Nurul 13 August, 2010 / 12:06 am

    ko beli kt mana nie dpt duit raya….best nyer…nak juga

    • whooz 13 August, 2010 / 5:52 am

      aku beli kat stall di HKL..hehhehe..akak tu beriya promote suh aku amik..ntah2 dia dah tau ada duit eh..hehhe saja nak sedekah bulan posa😀

  9. kurt 13 August, 2010 / 5:59 am

    bestnya along!! rezeki.. rezeki..

  10. mun-e 15 August, 2010 / 11:08 am

    jeles.

    😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s