KL-Rompin with chocolate, Rompin -KL with money!

Ini projek bersama Kak Ngah dan aku. Ni idea dia lah. Request coklat beserta ucapan hari raya untuk sekolah dia di Rompin. Alaa request2 macam time kita belaja dulu-dulu. Time ni lah boleh tengok siapa yang famous, confirm dapat banyak. Tarikh akhir untuk hantar request 26/8 aritu. 25/8 tu aku saja tanya berapa dah orang nak? 5 request je! Rasa macam serba salah jugak nak buat. 26/8 Kak Ngah fax borang pesanan dari student lelaki. 27 request🙂 . Tak lama kemudian dapat fax dari student perempuan pulak, 19 request🙂 . Campur dengan order untuk pek raya, total dalam 200++ biji. Baca ucapan-ucapan budak-budak ni, buat aku gelak je. Konfius tetiba ni request valentine ke hari raya😛

Untuk request ni aku cuba buat kotak sendiri lah, memandangkan harga yang aku letak pun x de mahal mana. So kotak buat sendiri, berapa sen je. Tapi penatlah sket. Tak pe, tak buat tak tau kan penat macam mana.

ini untuk pek 3 biji

pek 6 biji

4 thoughts on “KL-Rompin with chocolate, Rompin -KL with money!

  1. gerbera 2 September, 2010 / 6:11 pm

    “Ada enam hati untuk kamu,semuanya untukmu”

    • whooz 2 September, 2010 / 10:43 pm

      haaa ucapan tu x de plak diorang tulis😀

  2. kay 3 September, 2010 / 12:42 am

    Huzz dh bisnes! menariknya!

    • whooz 3 September, 2010 / 6:40 am

      bleh la kecik2..hehehhe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s