Tak seberapa

tak best aah raya tahun ni

walaupun saham naik sket (gara-gara buat kuih raya sedap)

tetap rasa tak best

sebab tak cukup korum

gambar famili pun tak de

nanti bulan 10 kami nak re-shoot kat Kuantan🙂

okeh, layanla gambar tak seberapa

kucing ni ikut tuan dia balik kampung. time ni jalam sikit jem, dari Bentong – Raub

Ini lah penyebab jemnye. Aku rasa ni bas tambahan nak ke KL untuk trip malam raya. Kesian siapa yang dah beli tiket bas ni

Mr D bertukar jadi mini cafe ketika waktu berbuka puasa di Hentian Rehat Benta

2 keluarga (dengan famili adik abah yang no.2)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s