Nasib la kan…

sape suruh kerja di minggu orang bersukaria beraya sakan? Pakcik jual nasi lemak pun tengah belasah ketupat lemang lagi. Oh raya ni aku tak jumpa lemang pun😦 . Makcik kedai makan pun tengah melayan anak cucu yang pulang beraya.

Kemarin aku lunch dengan sebotol 100+ , sebungkus biskut coklat mini dan biskut jacob yang rangup perisa cream onion. Hari ni up sket, maggi cup perisa tomyam (jenama Mamee pun aku belasah sebut maggi) dan 2 biji roti Gardenia perisa sambal bilis. Nasib baik esok cuti. Enjoy!

6 thoughts on “Nasib la kan…

  1. kay 15 September, 2010 / 6:43 am

    Huzz, kerja apa tuh?
    ada patient, ada baby…

    • whooz 15 September, 2010 / 3:20 pm

      ooh , patient registry

  2. meeza 15 September, 2010 / 7:14 am

    Aku dah 3 hari tak makan lunch. 3 hari gak tak jumpa nasik. Hari Isnin makan mekdono, semalam nasib ada kawan ajak dtg umah- makan mihun. Malam ni tak tau lagi nak makan ape. Megi pun layan jugak.

    • whooz 15 September, 2010 / 3:20 pm

      balik tadi masak nasi, sambal udang, sayur goreng, ikan kering goreng…PUAS!

  3. Dd 15 September, 2010 / 11:12 am

    laaaaa awat sampai mcm tu.

    • whooz 15 September, 2010 / 3:21 pm

      orang tak meniaga lagi kat area ofis tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s