Update sebab muni tanya :)

Haihhh busy sekarang nih. Nak update blog pun tak sempat. Ada je benda nak di kongsi, kemudianlah. Dah start balik lepas maghrib dah.  Dulu kata tak mau balik lewat sebab ofis baru ni macam bahaya jugakla kalau balik lewat-lewat. Jalan kaki ke tempat parking kereta pun tak de la dekat. Sampai rumah dah malam. Buat itu ini, tido, bangun pagi esok pukul 5.30 – 6 pagi, ulang balik rutin macam biasa. Macam robot pun ada jugak. Hmmmm… Sebab tu kita perlu buat sesuatu yang lain dari tugas-tugas kat ofis. Baru rasa ada warna sikit kan dalam hidup.

Weekend ni aku tiada di KL. Berada di Kuantan dan Rompin. Masa bersama keluarga🙂. So siapa-siapa yang nak jemput makan-makan (eh ada lagi ke open house??😛 ), maaf ye, tak dapat hadir.

Ok, jom layan gambar blueberry cheese tart baru masak tadi untuk bawa pergi Kuantan (raya aritu ma sempat makan sebij je).

miza, aku suka acuan tajam-tajam ni🙂 . oppss hutang pun belum bayar

muni, ini versi smiling tart🙂

13 thoughts on “Update sebab muni tanya :)

  1. mun-e 7 October, 2010 / 5:55 pm

    hahahaha

    huzz aku suka aku suka smilling tart tuuu😀

    mekasih huzz kerana update blog untuk ku cewah ;p

    • whooz 8 October, 2010 / 2:11 am

      heheheh memang aku dedikasi kan smiling tart tu untuk kamu . ambik2 simpan dalam memori😛

  2. julie 8 October, 2010 / 12:25 am

    kreatif la ko hias tart tu…bleh tiru..🙂

    • whooz 8 October, 2010 / 2:10 am

      tiru je🙂

  3. kay 8 October, 2010 / 12:40 am

    alaa comelnya…
    aar… arituh kay cari tart nih ngn kuih conrnflakes, nak tny, tp tak ingt… sebok makan roti jala jek!

    • whooz 8 October, 2010 / 2:09 am

      hahhaha huzz saja x mau cakap nnt korang tanya. x sempat buat lah Kay. nanti2 buat eh..heheheh

  4. nhalilah 8 October, 2010 / 12:43 am

    comey tart smiley.. kretip..😉

    • whooz 8 October, 2010 / 2:08 am

      betul la (bukan nak puji sendiri), bila tengok smiling tart tu memang rasa nak senyum😀

  5. zuesaran80 8 October, 2010 / 1:07 am

    long..ooo along..duk tanya resepi tart ni dr sebelum raya lagiikkk..boleh share ke tak?? nampak mengairahkan le….

  6. apis585 8 October, 2010 / 1:20 am

    isk isk isk sedapnyaaaa….
    haritu ajak jai g open house huzz, igt nak g gak tp kepenatan terlampau g byk sgt umah dah so xdpt nak g. lama xjmpa sure byk nak citer kalau jumpe…xpe nanti nxt yr kami jemput dtg umah kami plak ye😉

    • whooz 8 October, 2010 / 2:07 am

      ehhehe..tu laa budak BP yg dtg aritu Ina, Ummi dan Bid je lah..kalau lagi ramai, lagi kecoh😉

  7. en_me 11 October, 2010 / 12:41 am

    bz kanns.. ehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s