Pandang pertama

Telefon bukan benda pertama dalam list aku. Orang lain sibuk dengan iphone la apa la, aku ok je dengan i-mobile. Officemate aku tegur, “eh ada eh phone i-mobile?”..Ye tau lah handphone i tak glamour😀 .

Tapi kan bila aku tengok Nokia X3 Touch and Type ni, rasa macam berkenan la. Berkenan sebab keypad dia besar untuk jari besar macam aku🙂

Ada sesiapa nak review? Sila2..

4 thoughts on “Pandang pertama

  1. deidaa 19 October, 2010 / 11:05 pm

    Brapa RM nih?
    Blh la mu beli sbb mmg ssh aa taip i-mobile mu tu.
    (mcm tiap masa je aku guna hp mu) :))

    • whooz 20 October, 2010 / 12:02 am

      dalam rm650 gitu kot harga dia..hehehe kan susah giler kan i-mobile ku tuh😀

      • deidaa 20 October, 2010 / 12:19 am

        Xde mahal sgt..
        beli 1weh purple tu.. sama kaler dgn aku😛

  2. kay 20 October, 2010 / 12:54 am

    kay pun kena beli handphone baru nak masuk hutan sabtu nih… budget dh la takde… ckp 5 minit handphone dh padam… tension!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s